Vihdoin pääsin minäkin ladulle! Lähiluonnossa liikkuminen virkistää mieltä arjen kiireiden keskellä. Petikon lumen peittämät männyt, hiljaisuus talvisessa metsässä. En kohdannut laturaivoa, vain hymyileviä ihmisiä. Ehkäpä he vastasivat kasvoillani olevaan onnenhehkuun. Vantaan latuverkosto on nyt erinomaisessa hiihtokunnossa ja luistinradatkin on avattu kuntalaisia ilahduttamaan! Minulle on tärkeää, että jokaisen vantaalaisen on helppo päästä lähiluontoon niin kesällä kuin talvellakin. Siksi ulkoliikuntaverkostoa pitää kehittää ja kunnostaa. Uusia reittejä tarvitaan erilaiset luonnossaliikkujat huomioiden.
Luonnossa liikkuminen myös yhdistää meitä suomalaisia sukupolvesta toiseen. Vietin ukkini kanssa monia hyviä hetkiä mökkiladuilla. Toivon, että tänä talvena ensimmäiset suksensa saanut poikani voi aikanaan nauttia samanlaisista hiihtoretkistä omien lastenlastensa kanssa!