Huomenta! Yön yli nukkuneena aamu näyttää valoisalta. Tiedossa oli etukäteen, että nämä ovat vaikeat vaalit Vihreille, mutta siitä huolimatta pettymys puolueen tulokseen on suuri. Uudenmaan alueelta saimme läpi kolme kokenutta kansanedustajaa. Heidän puolestaan olen iloinen ja toivon heille kärsivällisyyttä ja sinnikkyyttä puolustaa Vihreitä arvojamme eduskunnassa. Helppoa se ei tule olemaan vaalitulos huomioiden.

Haluan kiittää kaikkia minua äänestäneitä. On vaikea kuvailla, miten merkittävältä jokaisen teistä luottamus tuntuu. Jatkan työtäni aluehallituksessa parempien sosiaali- terveys ja pelastuspalveluiden puolesta.

Kiitos myös kaikki minua vaaleissa auttaneet. Olette tehneet valtavasti töitä ja se lämmittää myös sydäntä. Erityinen kiitos kampanjapäällikölleni Hannalle vahvasta uskosta ja uurastuksesta. Rakas perheeni on myös tukenut minua, vaikka se on ollut heille rankkaa. Kampanjassa olen tehnyt pitkää päivää ja ollut paljon poissa kotoa. Nyt on aika olla perheen kanssa ja ensimmäistä kertaa aikuisiällä kalenteri näyttää lähes tyhjältä! Innostus heräilee sen tuomien mahdollisuuksien myötä!