Kiitos. Jo koitti harmaa maanantai-aamu ja yritän edelleen sulatella, miten moni ihminen minua äänesti. Yli 1000 ihmistä antoi minulle äänensä. Olen sanomattoman onnellinen ja iloinen, mutta kyllä tämä pistää myös vakavaksi. Vastuu on melkoinen ja töitä riittää.

Olen todella iloinen meidän nousustamme 3. suurimmaksi puolueeksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella! Siitä kuuluu kiitos kaikille vihreille ehdokkaille, tukiryhmille ja äänestäjille.

Näihin vaaleihin on liittynyt paljon ristiriitaisia tunteita. Ne ovat historian ensimmäiset aluevaalit, kaikki on uutta ja muuttuvaa. Koronaan on pitänyt sopeutua, on ollut sairastumisia, karanteeneja, epävarmuutta terveysturvallisesta kampanjoinnista ja vaaleista. Kuntavaalien rippeet kulkevat vielä mukana, toiset vaalit näin pian syövät kyllä jaksamista. Meillä Vihreillä on ollut kuitenkin myönteinen, reipas ja salliva ilmapiiri ja yhdessä tekemisen meininki. Siitä on saanut lisäenergiaa etenkin katukampanjaan. Oma tukiryhmäni on ollut aivan ratkaisevassa asemassa henkilökohtaisen kampanjani onnistumisessa unohtamatta perhettäni, joka on joutunut venymään äidin kireän aikataulun mukaan.

Nyt on aika hetken verran levätä, käydä hiihtämässä, laittaa hyvää ruokaa ja viettää aikaa lasten ja miehen kanssa. Pian alkaa uurastus ihmisten tarpeista lähtevien sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastustoimen järjestämisessä, työntekijöiden työhyvinvoinnin parantamisessa ja kestävän hyvinvoinnin rakentamisessa.

Kiitos vielä kerran sinulle äänestäjäni. Ole herkästi yhteydessä, autan parhaani mukaan!