KIITOS minua äänestäneille ja kampanjassani auttaneille! Erityisesti kiitos puolisolleni ja perheelleni kärsivällisyydestä, ruokahuollosta, lastenhoitoavusta ja kampanjakiukkujen sietämisestä!


Elokuussa alkaa työ vihreässä valtuustoryhmässä varavaltuutetuna. Voit olla varma, että teen kaikkeni hyvinvoivan Vantaan puolesta! Yhdessä vihreän valtuustoryhmän kanssa teemme määrätietoisesti kestävää ilmastopolitiikkaa, huolehdimme hiilineutraaliustavoitteiden saavuttamisesta, luonnon monimuotoisuuden säilymisestä ja saavutettavasta lähiluonnosta. Teemme töitä sen eteen, että jokainen vantaalainen kokisi olevansa tervetullut, osa yhteisöä. Teemme eriarvoisuutta ehkäisevää politiikkaa, edistämme kuntalaisten yhdenvertaisuutta. Huolehdimme hyvästä koulutuksesta, kotoutumisesta, kulttuurista, työpaikoista ja terveydenhuollosta tehden yhteistyötä muiden puolueiden kanssa.


Nyt on kuitenkin aika levätä, rentoutua ja nauttia kesästä! Kohta minulla alkaa kesäloma myös terveyskeskuslääkärin työstäni. Olen yleensä pitänyt someloman heinäkuussa, mutta tämän pitkän kampanjakevään jälkeen aloitankin someloman jo nyt. Aurinkoista kesää sinulle!