Ihminen ilman haaveita, ilman toivoa tulevaisuudesta, on vain harmaa varjo. Minulle Vihreät on toivon puolue. Meillä on vahva visio siitä, millaista maailmaa ja millaista Vantaata olemme rakentamassa. Meidän maailmamme on täynnä värejä ja niiden kaikkia sävyjä?!
? Ihmisenkin hyvinvoinnin kannalta tärkeintä on huolehtia, että luonto säilyy elinvoimaisena ja monimuotoisena. Ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuutosta voidaan hidastaa. Monet asiat, jotka ovat hyväksi ihmisen terveydelle ovat myös tarpeen osana ilmastonmuutoksen torjuntaa. Kokonaisvaltaisesti kestävä tapa elää varmistaa hyvän tulevaisuuden myös lapsillemme ja lastenlapsillemme.
? Jokainen ihminen on arvokas. Myös hän, joka on kanssani eri mieltä. Yhteistyötä tekemällä, osallisuuden ja yhteisöllisyyden lisäämisellä saamme aikaan Vantaan, jossa jokainen on tervetullut. Yhdenvertaisuuden periaate on hyvinvointiyhteiskunnan perusta.
? Jääkö tämä vain utopiaksi? Vihreät on tiedepuolue. Päätöksenteon on perustuttava tieteelliseen tutkimukseen ja tutkimusten pohjalta saavutettuun yhteisymmärrykseen. Tavoitteiden saavuttaminen lähtee niiden asettamisesta!
Minua voit äänestää kuntavaaleissa Vantaalla numerolla 3️⃣1️⃣3️⃣!
Kampanjaani voi tukea somessa tykkäämällä ja kivoilla kommenteilla, kertomalla kaverille tai vaikkapa lahjoituksella!